torsdag 30. juli 2015

Strekkmerker gravid

Min opplevelse er at det er unge kvinner som gjerne er tandre i huden som får flest og mest hissige strekkmerker, sier jordmor Grethe Teigen til . Det er normalt å få strekkmerker under graviditeten - hele prosent av alle gravide får det. Men er du flink til å forebygge, kan det hende du slipper unna.

Mot strekkmerker på magen: Ja, strekkmerker er nok dels genetisk,. Nesten alle deres produkter for gravide har vunnet flere priser og alle . Opptil prosent av gravide kvinner har strekkmerker mot slutten av svangerskapet. Strekkmerker (striae) er skader som oppstår i kroppens underhud.

Komikerfrue Gravid Strekkmerker, nei takk. Du kan bruke krem og olje for å forebygge strekkmerker når du er gravi men det mest avgjørende er. En venninne av meg fikk masse strekkmerker i uke 12-1 og det syntes ikke.


Jeg er gravid for andre gang og har ikke ett eneste strekkmerke. Dere som har fått strekkmerker og dere som ikke har det! BufretLignendeStrekkmerker oppstår ofte i puberteten eller under graviditet når man vokser raskt, og skyldes at de elastiske fibrene i underhuden overstrekkes.


STREKKMERKER PÅ MAGEN: Ifølge hudlegene KK. Strekkmerker oppstår når huden blir strukket mer enn bindevevsfibrene i underhuden er konstruert for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg