mandag 13. juli 2015

Slim i halsen kjerringråd

Sukkervann er et godt råd hvis du plages med slim i halsen. Plages du med mye sliming i halsen, kan det hjelpe å koke opp en spiseskje brunt sukker i en halv . Trenger du kjerringrå tips og hjelp om slim, slim i halsen, bihulebetennelse, Øyekatarr, forkjølelse, tørrhoste, influensa, Øreverk, vond hals, .

Plages du med mye sliming i halsen, kan . Et glass vann med noen dråper sitron skal også være bra mot slim i halsen. Hva er noen gode kjerringråd mot forkjølelse?

Noen får også slim i halsen etter et måltid eller ved trening. Sukkervann kan være et godt råd hvis du plages med slim i halsen. Her er noen gode råd for å kvitte seg med det ekstra sekre …. Har du kols er det sannsynlig at du har økt slimproduksjon i lungene. Vet noen om metoder for å få bort slim i halsen?


Ingen medisiner eller kjerringråd som hjelper? TILSETT LITT SALT I VANNET: Ved å grugle saltvann kan du redusere både slim og hevelse i halsen, som bidrar til at du blir kvitt bakterier . Har også tørr hoste, slik at ikke noe slim kommer opp, og hver gang jeg skal produsere spytt så kommer vel slim også . KAN SKYLDES MAT OG DRIKKE: At det blir slim i hals-og svelgsystemet.

Kjerringråd mot (slim)klump i halsen ønskes skrevet i Skravlesiden: Noe annet enn vann som hjelper? Skravlesiden: akkurat det med slim i lungene aner jeg ingen ting. Drikk så mye du orker, hjelper mot sår hals og mye slimproduksjon. Selv om melk sies å gjøre slim i halsen mer tyktflytende, er det . Noen som kan anbefale en hostesaft som effektivt løser om slim i halsen og . Men hele tiden er overflødig slim i halsen en tilstand veldig irriterende, spesielt hvis.


Jeg har slitt med slim i halsen i snart år. For å få vekk slim i halsen, kan du presse safta av ein sitron ned i ein kopp. Slim i halsen er et symptom på irritation eller sygdom i lungerne.


Læs om årsager og behandling af slim i halsen - Se listen med gode råd. Sår og vond hals kan være svært smertefullt og er ofte et av de første tegnene. Vi lærer deg forskjellen på tørrhoste og slimhoste og gir deg noen gode råd for .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg