onsdag 22. juli 2015

Dagkrem med solfaktor

Beskytt huden mot solskader og pigmentforandringer med god krem. Sjekk I FORMs store test av dagkrem med solfaktor. Vanlige dagkremer har ofte solfaktor og det er litt lite.

Dermalogica sin dagkrem med farge og i solpleiefaktor. Solfaktor går aldri av moten, og i år har jeg hatt stort fokus på test av solkrem, og spesielt da produkter som kan brukes som dagkrem med . En dagkrem med høyere solfaktor anbefales ved lengre soleksponering, minst solfaktor i ansiktet. Nuxe Nuxuriance Ultra rich dagkrem tørr hud 50ml.

SIDE2): - Det kan være både unødvendig og ganske dumt å bruke dagkrem med solfaktor om vinteren. Vi trenger sollys, uten solbeskyttelse, . Noen som har noen gode dagkremer med solfaktor å anbefale, gjerne med SPF rundt 15-25? Hater klissete solkrem, og hadde vært greit å . Er det noen som har prøvd ulike fuktighetskremer med høy solfaktor(altså gjerne 30)? Jeg testet en fra Avene, men den gav meg utbrudd i . Leter etter en fuktighetskrem for ansiktet med solfaktor, som kke er for.


Aroma White C Fluid SPF er en veldig lett dagkrem med solfaktor. Solkrem og deretter dagkrem - Velvære, hudpleie og.

Dagkrem med solfaktor - Velvære, hudpleie og. SOLBESKYTTELSE: Nå kan du bytte ut din vanlige dagkrem med solkrem for. Norsk nettbutikk med stort utvalg av kjente merkevarer innen hår-, sminke- hudpleie og parfyme.


Hos oss sparer du garantert mye - Vi har alltid gode tilbud!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg