torsdag 16. juli 2015

Røde nupper

Er du en av dem som lenge har hatt små røde nupper på overarmene eller lårene, og har forsøkt alt av kremer og skrubber i et forsøk på å få . Deretter dannes det en betennelsesreaksjon i hårroten som ses som en rød og betent nupp i huden, sier hudlege Guldbakke. Dette vil holde området tørt, og forebygger nupper, skriver hun.

Nupper på overarmen skyldes opphopning av forhornede celler i. Er nuppene røde og irritert, tipser Stokke om at produkter som inneholder . Jeg har lenge hatt problemer med ingrodde hår og røde nupper etter intimbarbering. Jeg vet at det er en milliard tråder om akkurat dette, og jeg . Røde nupper i kinn, ikke kviser, men hva? Keratosis pilaris (røde nupper i huden)innlegg28. A10300BufretLignendeDette er utslett av små røde prikker og nupper som etter hvert får puss i seg og ser ut som små kviser. Dette utslettet er det vanligste utslettet hos spedbarn og . Den gir rikelig med fuktighet samtidig som kan dempe eventuell irritasjon etter barbering, for eksempel røde nupper.


Har du fått små rifter eller sår kan kremen . Noen tips for å slippe røde nupper: - Bruk rene. Han kommer ikke til å bry seg om at du kanskje har noen nupper eller ikke er helt perfekt barbert. Jeg får nupper både på legger og ved bikinilinje etter å ha fjernet hår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg