mandag 27. juli 2015

Fet hud

Fet hud er en hudtype som lett blir blank og skinnende. Riktig hudpleie av fet hud får huden i balanse, minimerer utbrudd med kviser og får huden til å fremstå . En fet hudtype har høy talgproduksjon og kjennetegnes av en blank overflate, store porer og tregere avskalling av døde hudceller.

FRUSTRERENDE: Fet hud som renses for mye eller med feil produkter kan fort bli bare fetere. For å minimere hudens produksjon av overflødig . Uren og fet hud er ikke nødvendigvis noe som hører puberteten til. Vi hjelper deg å bli kvitt problemet, enten du er eller 50.

Det er noen produkter du bør skaffe deg og noen du bør unngå. Usikker på om den er oljete, tørr eller fet? Når du velger produkter tilpasset din hudtype, vil huden være i bedre balanse. Dersom du vet at du har fet hu les videre nedenfor. Om du ikke vet hvilken hudtype du har trykk her.


Fet hud har følgende kjennetegn: Du får lett kviser, hudo. Her er et tips til en hjemmelaget ansiktsmaske som du kan bruke som hudpleie eller ansiktspleie for å bli kvitt fet hud i ansiktet. Vi har listet opp fem renseprodukter for fet hu som renser i dybden og etterlater en frisk og naturlig glød.


Har siden tenårene vært plaget med endel uren hud og kviser.

Det har avtatt de siste årene, etter at jeg begynte å bruke . Velvære, hudpleie og kosmetikkinnlegg8. Velvære, hudpleie og kosmetikkinnlegg9. Riktige hudpleieprodukter, kosttilskudd og matvarer kan forvandle problemhud til drømmehud. En kvise på haka betyr ikke at du har fet hud.


Avène Cleanance Mat Emulsion er en fuktighetskrem for fet hud som regulerer talgproduksjonen og forebygger uren hud. Fet hud forekommer vanligvis i ansiktet og hodebunnen. Det oppstår når hudens talgkjertler arbeider overtid og produserer for mye talg. Fet hud har hyperaktive sebumkjertler, som arbeider på overtid for å produsere fett og sebum, og fornyelse av cellene foregår likeledes i et økt tempo.


Norsk nettbutikk med stort utvalg av kjente merkevarer innen hår-, sminke- hudpleie og parfyme. Hos oss sparer du garantert mye - Vi har alltid gode tilbud! Jeg fikk veldig fet hu og kviser samtidig som den ble veldig rød. Fet hud har normale til store porer, høy talgproduksjon samt en økt tendens til akne og urenheter.


Noen har litt tørrere og noen har litt fetere hud. Jeg forstår deg slik at du har litt fet hu men du sier ikke noe om kviser, og da tenker jeg at du kanskje ikke .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg