fredag 24. juli 2015

For lavt stoffskifte

Lavt stoffskifte er en sykdom med nedsatt stoffskifte. De mest typiske plagene er trøtthet, slapphet, fryser lett, treg mage, tørt hår og . SkjoldkjertelsykdomLavt stoffskifte (hypotyreose) - helsenorge.

BufretLignendeLavt stoffskifte kan gi symptomer som tretthet, tristhet, tørr hud og hårtap. Lavt stoffskifte behandles ved tilførsel av hormonet tyroksin (tablett). HØYT OG LAVT STOFFSKIFTE: Å ha et normalt fungerende stoffskifte, kan ha mye så si hvordan kroppen oppfører seg.


Hvis det er for lite tyreoideahormon i blodet, går de fleste kroppsfunksjoner tregere (lavt stoffskifte).

Det kan best beskrives som at kroppen går på lavgir. For dager siden - Et mye brukt uttrykk som ligner på lavt stoffskifte er lav forbrenning. De som har lav forbrenning vil ha lett for . Noen rammes av lavt stoffskifte, andre av høyt stoffskifte. Lavt stoffskifte (hypotyreose) er en tilstand som oppstår når skjoldbruskkjertelen produserer for lite av stoffskiftehormonene tyroksin (T4) og trijodtyronin (T3).


Har du lavt stoffskifte (hypotyreose) betyr det at skjoldbruskkjertelen ikke lager nok stoffskiftehormon (tyroksin). Det kan gi forskjellige symptomer, som for . STOFFSKIFTE: Høyt og lavt stoffskifte er to vidt forskjellige sykdommer. Tilstandene skyldes at kroppen enten produserer for mye, eller for lite .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg