torsdag 9. juli 2015

Eksem i ansiktet barn

Utslett i ansiktet hos barn dreier seg ofte om infeksjonssykdommer. Svært mange hudsykdommer kan også ramme huden i ansiktet . BufretLignendeSvært mange hudsykdommer kan også ramme huden i ansiktet.

Mange utslett som oppstår hos barn og spedbarm er ufarlige, plager ikke barnet, og går over av. Brennkopper kommer oftest i ansikt, hodebunn og på hender. Det er flere årsaker som kan gi akutt eller kronisk utslett i ansiktet hos barn.

Atopisk ekseVanligste årsak til kløende utslett hos spedbarn. Barneeksem forekommer som navnet sier mest hos barn. De vanligste stedene er ansiktet, overkroppen og eksem på hendene.


Mange barn sliter med eksem, og det finnes flere forskjellige typer. Vannkopper vises som røde flekker i ansiktet og på kroppen. Dersom en eller begge foreldre har atopisk eksem, øker risikoen for at barnet.


I tillegg er det ofte også utslett i ansikt, på bryst, hender og andre kroppsdeler. Atopisk eksem, også kalt barneeksem, er en vanlig lidelse hos små barn. Ofte debuterer utslettet hos de minste barna i ansikt og hode, etter . Elveblest er et utslett utløst av allergi, og det er svært kløende og flytter seg rundt på kroppen.


Omtrent av alle spedbarn får atopisk eksem. Spedbarn har gjerne eksem i ansiktet og på kroppen, også på fremsiden av bena. Hos større barn dukker eksemen opp i bøyefurene på . Utslettet kan være del av en barnesykdom, et ledd i en barnesykdom eller det kan være et eksem. Atopisk eksem er den vanligste typen eksem hos barn, og er også kjent. Før toårsalderen sitter gjerne eksemet i ansiktet og på . Enkelte ganger får barnet også eksem på halsen og i ansiktet.


Det som er mest karakteristisk for atopisk eksem, er den intense kløen. Hvordan skal eksem i ansikt og hodebunn behandles? Blemmene dukker ofte opp i hodet, ansikt, overkropp og den delen av.


Brennkopper er spesielt vanlig hos barn med atopisk eksem og er . Noen kan oppleve det vanskelig å gi et barn med eksem i ansiktet en spontan klem. Disse barna kan risikere å få mindre kroppskontakt og . Atopisk ekseRødt, kløende utslett, ofte på tørr hu kan oppstå fra 2-4. Du er her: Baby Helse Stell av barnet Utslett og tørr hud.


Ofte er utslettet sterkest i ansiktet, og huden blir gjerne flammet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg