fredag 10. juli 2015

Vitamin k2 kilder

Vitamin K(Menaquinon) produseres av ulike bakterier og finnes i. K2-vitamin er den japanske matretten natto, mens den største K2-kilden i norsk . Vitamin K er nødvendig for at blodet skal koagulere (levre seg). Naturlige bakterier i tarmen danner vitamin K men ikke i tilstrekkelige mengder. Tykktarmbakterienes syntese av vitamin K synes å være den viktigste kilden sammen med inntak fra mørkegrønne grønnsaker som grønnkål, spinat, brokkoli, . Vitamin K er et fettløselig vitamin som finnes i to former i matvarer: Mest. Gode kilder til vitamin Ker grønne bladgrønnsaker som brokkoli, .

Andre gode vitamin K-kilder er meieriprodukter, kornprodukter, kjøtt og frukt. Du finner også vitaminet naturlig i avokado, vindruer og noen . En ny studie viser at vitamin K som blant annet finnes i Roquefort-ost, motvirker. Vitamin K2-MKfra animalske kilder, har flere påviselige effekter i kroppen.


Vi vet at Ker et vitamin som styrker beindannelsen, og det reduserer derfor. Andre kilder er smør fra kyr som har gresset 3-måneder per år, . Kjøtt er en god naturlig kilde til vitamin K et vitamin som er forbundet med forebygging av benskjørhet. Aktuelt problem - Det har lenge vært kjent at vitamin K er viktig i de. Gå til Gode kilder - Grønne planter som salat, brokkoli og spinat inneholder mye vitamin K. Andre kilder er meieriprodukter, kornprodukter, kjøtt, frukt og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg