torsdag 23. juli 2015

Apotek bergen sentrum

Apotek 1s hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet. Apoteket er vaktapotek for Bergen og omegnskommunene, og har utvidede åpningstider. Hudpleiesalong; Vaktapotek; Søndagsåpent apotek; Apotek som fører.

Vitusapotek Nordstjernen i Bergen storsenter er et av våre apotek med egen hudpleiesalong. Vi har også lengre åpningstider enn alle andre apotek i Bergen. Boots Apotek Bryggen har et stort utvalg av tjenester og produkter for helse og velvære samt et sterkt fokus på rådgivning og service - fordi god helse og naturlig . Finn alle adresser, telefonnummer og åpningstider for Boots Apotek butikker i Bergen her.

Bikkja har diare, må på apoteket og kjøpe canicur, men det er søndag! Tror alle større byer har apotek som er åpent på søndager, hvertfall noen . Vitusapotek Nordstjernen - Bergen Bergen Storsenter Strømg. I foajeen i Sentralblokka på Haukeland finn du eit apotekutsal.


Dei gjer klar resepten din medan du ventar. Velkommen til julens byNatt på Galleriet og i sentrum i morgen. Apotek Flåten tilbyr vikariat for tekniker.


Etasje på kjøpesenteret Amfi Os, mil sør for Bergen. I løpet av natten brøt ukjente gjerningsmenn seg inn i et apotek i Strandgaten i Bergen sentrum.

Det er usikkert om tyvene fikk stjålet noe før . Sentrum, 58Bergen, Faks: 51 .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg