torsdag 12. november 2015

Betennelse i spiserøret symptomer

Spiserørsbetennelse, betennelse i slimhinnen i spiserøret, ofte nedre. Spiserørsbetennelse (refluksøsofagitt) oppstår fordi spiserøret blir irritert på grunn. Hvis det skjer hyppig over lang ti kan slimhinnen i spiserøret bli betent og irritert.

Symptomene alene er ikke nok for å bestemme om en pasient har betennelse i spiserøret. Dette undersøkes ved gastroskopi, og cirka halvparten av pasientene . Andre sykdommer som kan gi lignende symptomer som ved kreft i spiserør er: Betennelse i spiserøret på grunn av tilbakestrøm av magesyre (refluks) med sår . Betennelse i spiserøret kan absolutt gi de symptomene som du beskriver.

Magesyre i spiserøret kan gi spiserørsbetennelse. En spiserør betennelse er en betennelse i slimhinnen i spiserøret. Symptomer på spiserørsbetennelse er smerter ved svelging og svelger . Allergisk betennelse i spiserøret gir plager som ligner på syreplager, men blir ikke.


Allergisymptomer varierer avhengig av hvor allergisk du er og stoffet som . Andre symptomer på brystbrann er sure oppstøt, gulping og. Når plagene skyldes betennelse i spiserøret - kan det føre til kreft? Få informasjon om undersøkelse, diagnose, hvordan kreft i spiserøret behandles. Hvis du har symptomer som kan tyde på kreft i spiserøret vil du bli henvist fra .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg