torsdag 5. november 2015

Sko med brodder

Det er en avtakbar festerem med borrelås som gjør at brodden sitter tettere om skoen, men du kan også bruke brodden uten. Kjøp brodder og pigger fra merker som Snowline, Yaktrax og Springyard. HverdagsskoForede støvlerSko Støvler med BrodderStreetstøvlerStreetsko. Broddene må også være greie å bruke på strekninger med frossent bart underlag, og de må passe godt på sko og spinklere støvletter.


Vi har testet ulike brodder og oppiggede løpesko. De har hvertfall noen veldig fine på Grensen sko på CC vest. Jeg visste ikke at det var integrerte brodder på de før ekspiditrisen gjorde meg klar .

Når det er glatt og isete, derimot, er det sko med pigg som gjelder. Du kan kjøpe ferdigpiggede sko, brodder, eller pigge et par av de vanlige løpeskoene dine. Brodder er pigger som man fester under støvler og sko, og som gir ekstra sikkerhet på glatt føre og spesielt is. Noen brodder kan skrus fast i selve skoen, mens . Du har funnet en perfekt jakke til vinteren.


Og et varmt og godt skjerf, en kul lue, praktiske smarttelefonhansker – men hva med skoene? Du kan jo få kjøpt sko med innebygde pigger, men de er jo ikke alltid så fine. Brodder er bedre, for de kan man ta utenpå skoene, legger han til. Supersolide helårsbrodder som er like nyttige i .

Sko Med Innebygde Brodder - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Nå begynner vi å kjenne på at vinteren snart er rundt hjørnet… Vi kjenner det på kroppen. De fleste sko eller støvletter som man kjøper er gjerne ikke tilpasset våre isete veier, og da er det lett å bli . Av gummi som er elastisk i temperaturer ned til -°C. Med utskiftbare pigger, på fotsålen og på hælen.


Skoene har slitesterke, kraftige pigger, er vannavisende og vinterforet med 3M Thinsulate,. Derfor er brodder eller piggsko ikke mindre viktig enn refleksvesten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg