tirsdag 10. november 2015

Røde flekker i huden

Det er alltid en drøm, spesielt for kvinnelige medlemmer til å ha perfekt hud. Hva skjer hvis du plutselig begynne å se røde flekker på huden? Det er de røde prikkene mange av oss har i huden.

De kalles på fagspråket Campbell de Morgan spots, og på folkemunne kirsebærflekker. RØDE FØFLEKK LIGNENDE PRIKKER: De røde prikkene som oppstår på huden kan være kirsebærflekker, men også hudkreft, forteller . Små røde eller lilla prikker i huden er ofte cherry angiomer, også kjent. Flekkene er ufarlige og trenger ingen behandling, men kan fjernes .

Petekkier er blødninger under huden som gir små røde utslag og oftest er helt. Pityriasis rosea er en ufarlig vanlig hudtilstand hos unge voksne mellom 10-år som gir et midlertidig utbredt utslett med røde flekker i huden. Er det noen som kan hjelpe meg med å finne ut en side hvor man kan se hvordan de røde symptom flekkene på huden ser ut når man får leukemi ? Voksne får oftest håndeksem; huden blir rø klør, det kan komme små.


Det arter seg som røde flekker på huden (som hvis du har klødd deg lenge på samme sted på halsen; da blir huden rød og varm lokalt), og det . Røde flekker i huden etter kviser - Velvære.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg