tirsdag 10. november 2015

Er herpes farlig

Tror jeg har fått meg herpes, er det farlig? Har lest at symtomene kommer sjeldnere og sjeldnere etter hvert, stemmer d? Noen som vet om herpes på munnen er farlig når man.

Sykdommer › Derfor må du sjekke om du har herpesBufretLignende23. Det er spesielt genital herpes de fleste av oss frykter. Genital herpes betraktes av mange som en farlig og smertefull sykdom som kun angriper . Herpes er ikke farlig, men sårene er vonde og kan virke sjenerende.

Det eneste som kan være farlig er om en kvinne . Hva er de vanligste misfortsåelsene om en av våre vanligste seksuelt overførebare infeksjoner? Hvis jeg gir han oralsex, kan han da få kjønns- og eller munnherpes? Er herpes farlig eller skadelig på noe vis?


Når man først har fått herpes så har man det for resten av livet. I tillegg er det viktig å huske at herpes ikke er farlig. Nei Herpes er ikke farlig, men sårene er vonde.


Det eneste som kan være farlig er om en kvinne har . Har man imidlertid tidligere hatt et forkjølelsessår, altså et herpes-sår, er man som regel ikke i tvil når.

Herpes ved øynene eller på nesetippen kan være farlig. Blir ikke kvitt herpes Det er spesielt genital herpes de fleste av oss frykter. Genital herpes betraktes av mange som en farlig og smertefull . Faktisk er munnherpes medisinsk sett farligere enn kjønnsherpes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg