tirsdag 24. november 2015

Bihulebetennelse smittsomt

Bihulebetennelse smitter ikke, men det begynner ofte med en forkjølelse, eller influensa og dette kan være smittsomt. Bihulebetennelse smitter ikke, men det begynner ofte med en forkjølelse, som smitter ved at en forkjølet hoster eller nyser i nærheten av deg. Har de karakteristiske tegnene på bihulebetennelse.

Tenker også på dette med smittefare, vet ikke om det er smittsomt jeg. Forum › Termin- og barselklubber › 2008BufretLignende11. Som de fleste vet, bakterielle og virale infeksjoner er smittsom, og slik at du kan lure på, er bakterie bihulebetennelse smittsomt?


Bihulebetennelse kan være ubehagelig og langvarig. Bihulene er hulrom som finnes i pannen og i kinnene. I forbindelse med en forkjølelse kan det bli betennelse i disse hulrommene (sinusitt). Bihulebetennelse gir betente og hovne bihuler, og oppstår ofte etter en forkjølelse.


Vanlige symptomer er feber, smerter i panne, tenner og kinn. Typiske symptomer ved akutt bihulebetennelse er tett nese, smerter eller trykk over øynene eller i kinnet, og tannpine. I noen tilfeller kan man også ha feber og . Dette er veldig smittsomt, og du bør oppsøke en lege for å sjekke om du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg