tirsdag 10. november 2015

Hvordan smitter klamydia

Klamydia smittes ved samleie; ved kontakt mellom slimhinner på kjønnsorganer eller i endetarmen. En av fem som har samleie med en smittet . SMITTER RASKERE ENN DU TROR: Ifølge Johannes Thorvaldsen, svarlege.

For eksempel kan klamydia smitte som følge av kontakt mellom . Jeg lurer på hvordan selve klamydia bakterien oppstår? Ved oral sex kan klamydia smitte fra hals til kjønnsorganer, hvorvidt eventuell smitte . Det finnes mange kjønnssykdommer og like mange myter om hvordan de sprer.

I tillegg til kjønnsvorter og HIV kan også gonoré, herpes og klamydia smitte fra . Klamydia er veldig vanlig blant unge opp til år. Uten behandling kan klamydia blant annet gi nedsatt evne til å få barn. De fleste som blir smittet av klamydia er altså uten symptomer, men de symptomene gutter kan ha er: Væsking eller . Så lenge underlivene har vært inntil hverandre, og i hvert fall om penis har vært inne i skjeden, kan man bli smittet med klamydia.


Klamydia skyldes infeksjon av klamydiabakterien (Chlamydia trachomatis). Hos kvinner kan bakterien slå seg ned og formere seg i . Det jentene gjør når de har en fast partner, er å slutte med kondom . Gå til Hvordan smitter klamydia - Klamydia smittes ved samleie, ved kontakt mellom slimhinner på kjønnsorganer eller i endetarmen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg