torsdag 5. november 2015

Reisevaksine

Alder og reisemål har betydning for hvilke vaksiner som anbefales. For å få best mulig virkning av vaksinene bør du starte med vaksinasjon i . Mange alvorlige sykdommer kan forebygges med vaksinasjon. Før reise kan det være aktuelt med vaksinasjon mot . Det kan være aktuelt å friske opp eller ta nye vaksiner før en reise.


Vaksiner mot polio, stivkrampe, kikhoste- og difteri bør uansett friskes opp . Før du reiser til enkelte reisemål er det viktig at du vaksinerer deg.

Se informasjon om reisevaksiner på Folkehelseinstituttets nettsider. VELKOMMEN TIL REISEVAKSINER TRONDHEIM AS. Vi har flyttet til Olav Tryggvasonsgate B, etasje.


Vi tilbyr konsultasjon i Oslo sentrum for deg og familien så dere får en fin ferie uten sykdom. Din Reisevaksine i Trondheim gir deg førstehånds helseråd og vaksinasjon for optimal forebygging av helserisiko du vil møte i ditt ferieparadis. Vaksinepris er Folkehelseinstituttets pris, samt kr – 1per vaksine i administrasjonskostnad. For større grupper har vi rabatterte priser både på konsultasjon . Du vil finne en detaljert og utførlig informasjon om reisevaksiner og sykdommene man vaksinerer mot på Reiseklinikkens fagportal.


Oversikt over smittsomme sykdommer Folkehelseinstituttet (FHI) og Verdens helseorganisasjon (WHO) anbefaler vaksinering eller annen forebygging mot.

Rent drikkevann og riktig tilberedt mat, god hygiene og sist, men ikke minst, vaksinering mot lokale sykdommer er de tre viktigste tiltakene for å . Beskytt deg mot sykdom på tur med reisevaksine. Som student kan du ta reisevaksine på SiOs Helsesentre. På timen for vaksinering går vi gjennom tidligere vaksinasjonsstatus, hvilke vaksiner som er anbefalt for turen, gir reiseråd og setter de aktuelle . Reisemedisin, reisevaksiner og malariamedisin: De vanligste spørsmålene. Dersom dere trenger reisevaksiner og vil ha time hos oss er dere hjertelig . Reisevaksine priser: Selvkost er Folkehelseinstituttets utsalgspris. Vaksinasjonsklinikkens utgift til arbeid og utstyr . Helsetjenester Vest Reisevaksiner er en vaksinasjonsklinikk beliggende i helsehuset på Straume ved Sartor Senter.


Risiko for sykdom ved utenlandsreiser er naturligvis avhengig av reisemål, oppholdstid og leveforhold. I tillegg kommer den reisendes helsetilstand. I Aleris har vi lang og bred erfaring innen reisevaksinasjon og tropesykdommer. Ta kontakt med oss for råd og veiledning i forhold til dine reiseplaner - så kan du . Mange alvorlege sjukdommar kan førebyggast med vaksinasjon.


Før reise kan det være aktuelt med vaksinasjon mot sjukdommar ein ikkje . Ullensaker kommune har et eget kontor for reisevaksinering og rådgivning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg