mandag 9. november 2015

Forkjølet baby

En forkjølelse kan også utvikle seg til ørebetennelse, astma eller falsk krupp. Her får du tips om hvordan du hjelper en forkjølet baby, og hva du bør passe på. Side av - Forkjølet baby skrevet i Småtroll 0-år: Jeg har ei jente på uker som har blitt forkjølet.

Forkjølet baby uker - Småtroll 0-år - Forum - Klikk. A260BufretForkjølelse er en av de vanligste sykdommene vi har. Barn har ikke ferdig utviklet immunforsvar og blir lettere forkjølet enn voksne.


Jeg har en baby på uker, som har blitt forkjølet. Hun er veldig tett, og jeg forsøker å få slimet tynnere vha. En forkjølet baby kan være et ubehagelig syn for noen.


Det er vanlig med vondt i halsen og rennende nese, og forkjølelsen varer som regel mindre enn en uke. Men hva skal du gjøre hvis barnet blir forkjølet? En skikkelig forkjølelse kan føre til at selv voksne menn vippes av pinnen, og da er det klart at skjøre babyer ikke synes det er noe stas i det hele tatt.


Vanligvis gir RS-virus bare lette symptomer som en forkjølelse. Det er veldig lurt å heve hodet når man har forkjølet baby, fordi om babyen ligger helt flatt vi slimet renne nedover mot halsen og Tobias har . Forkjølet barn - Les om forkjølelse hos barn på nettstedet SyktBarn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg