mandag 23. november 2015

Krem mot pigmentflekker

Da er du ekstra utsatt for pigmentflekker i solen – som kan være vanskelige å bli helt kvitt. Og jo lenger du bruker kremen, jo bedre blir effekten. Vichy Dermablend kompakt kremfoundation nude 10g.


Noen som har prøvd kremer eller serum som blekner pigmentflekker? Denne behandlingen hjelper mot pigmentflekkene. Pigmentflekker er mørkere flekker eller områder som kan oppstå i huden. Attpåtil er kremen uten parabener, parfyme og kjemiske stoffer som kan .

Jeg vet at det finnes legemidler mot pigmentflekker og kommer nok til å ta turen til hudlege i løpet av vinteren (laang ventetid) hvis ikke noe . Stemmer det at fruktsyre hjelper mot pigmentflekker. Pigmentflekker - finnes det egentlig kremer e. Med filtermanien i sosiale medier, og mengden av kremer på. Det mest effektive produktet mot pigmentflekker, er også verstingen om den . Vitamin E er viktig, særlig når man blir eldre og får pigmentflekker.


Hydrokinon er en god krem mot pigmentflekker, men det finnes bedre . Jeg har også slike Og de vokser faktiskt litt hvert år.

Jeg bruker en krem fra Clinique som heter Even better clinical dark spot corrector.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg