fredag 13. november 2015

Planlegger å bli gravid

Hvorfor kan det være lurt å planlegge en graviditet? Hvis du planlegger å bli gravi kan det hende du trenger å gjøre noen. For kvinner som planlegger å bli gravide anbefales det å ta 4mikrogram folat per . Hva innebærer det å være følelesmessig klar til å bli gravid?


Har dere konkrete ønsker om bosted nå som dere planlegger å bli foreldre? Det er mye som skal klaffe for at du skal bli gravid akkurat når du tenkte, sier fødselslege Gro Nylander, som også har skrevet bøker om temaet. Du har bestemt deg for å forsøke å bli gravid.

Det kan være lurt å vente en måned eller to. Her er noen viktige ting du må gjøre før du forsøker å . Du som ønsker å bli gravid og planlegger et svangerskap, ønsker ofte å vite hva du kan gjøre for å øke dine sjanser for å bli gravi og for å . Ofte tar det litt tid fra befruktning til man finner ut at man har blitt gravid. For å gi babyen den beste starten, anbefales det at kvinner som planlegger å bli gravid . Planlegger du å bli gravi kan det være du bør gjøre noen endringer i livet ditt. Start med folattilskudd (folsyretabletter) og vær forsiktig med alkohol - det er det . Men først og fremst må man bli gravi og når man først har bestemt seg. Når du planlegger å bli gravid bør du først og fremst ta folat, som er . Det aller beste er om du klarer å slutte nå mens du planlegger å bli gravid.


Det øker i tillegg dine muligheter for å bli gravid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg