mandag 16. november 2015

Rfsu graviditetstest pris

Test av graviditetstest: RFSU Graviditetstest er billig og bra, men har en veldig. En praktisk pakke med åtte graviditetstester i form av enkle strips, som tillater at du kan teste ofte til en fornuftig pris. Med RFSU Graviditetstest kan du selv raskt . En praktisk pakke med graviditetstester i form av enkle strips, som tillater at du kan teste ofte til en fornuftig pris. Med RFSU Graviditetstest kan du selv raskt og . Med RFSU digitale graviditetstest kan du selv raskt og enkelt finne ut om du er gravid.


Det er enorm prisforskjell på de sju ulike graviditetstestene i denne testen. RFSU sin test kan kjøpes i dagligvarebutikkene. Graviditetstest stav – Graviditetstest fra Norges mest kjente kondommerke til langt under butikkpris. Spar penger på graviditetstester med Mammanetts oversikt!


Graviditetstesten fra RFSU har en veiledende pris på kr 9- Foto: Produsenten . På butikken i dag fant jeg RFSU graviditetstest som fungerer med sikkerhet en uke før ikm! Sammenlign priser på RFSU Testa Ofta Graviditetstest 2-pack. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Sammenlign priser på RFSU Testa Ofta Graviditetstest 8-pack.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg