fredag 27. november 2015

Heppatitt

Hepatitt er karakterisert ved at en del av cellene i leveren blir ødelagt, og at det kan påvises . Hepatitt (leverbetennelse) er en betennelsestilstand i leveren, hvor en del av leverens celler blir angrepet og dør. Hepatitt, betennelse i leveren, kan ha en rekke årsaker og varierende kliniske sykdomsbilder. Akutt hepatitt kan ha et svært varierende bilde, . Hepatitt C er en virussykdom som hos 70- av de smittede kan få et kronisk forløp der en del utvikler en kronisk aktiv hepatitt med risiko for . Hepatitt B er en sykdom forårsaket av hepatitt B-viruset (HBV). Smitte kan gi akutt hepatitt (leverbetennelse), men kan også føre til en kronisk .

Hepatitt A er en leverbetennelse som skyldes smitte av hepatitt A viruset gjennom forurenset drikke eller mat og unntaksvis via blod. Hepatitt C er en leverbetennelse som skyldes smitte av hepatitt C viruset. Hepatitt B er en leverbetennelse som skyldes smitte av hepatitt B viruset. Smitte skjer gjennom blo blodprodukter, spytt og ved ubeskyttet seksuell kontakt.


Heppatitt - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.

Vil gjerne vite om ME kan ha en sammenheng med heppatitt vaksine eller Reisevaksiner generelt. Grunn til at jeg spør er som følger: Jeg skulle . Hvis barnet ikke vaksineres ved fdselen, er det . Demtexx,DrFaggie,Drakmor,MasterLord vs DeTaY,WhiteStone,Heppatitt,ribeiramanda Sc2ReplayStats. Da var jeg vaksinert mot heppatitt A og B. Alvin fikk det i går og nå har han blitt fryktelig snørrete. Synes så synd på han, snørra renner så, . Hepatitt betyr leverbetennelse og kan forårsakes av mange ulike mikroorganismer.


De vanligste er hepatitt A-virus, hepatitt . Hei :) Begynner og bli ei stund siden jeg blogga sist nå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg