torsdag 26. november 2015

Hva er forstoppelse

De fleste rammes av forstoppelse en gang iblant. Du kjenner sikkert igjen de typiske symptomene på forstoppelse – hard avføring, . Hva er forstoppelse, hva er årsaken, og hvordan behandles det – finn ut her.

Denne korte veiledningen forklarer årsakene til forstoppelse. Den rammer særlig kvinner, eldre, fysisk inaktive, de med fiberfattig kost. Ved forstoppelse, har du vansker med å få ut avføringen.


Det er vanskelig å si nøyaktig hva som er forstoppelse.

Forstoppelse er plager med hard avføring eller flere dager mellom hver gang en har avføring. Fordøyelseskanalen Vis animasjonForstoppelse (obstipasjon) er en tilstand hvor du har vanskeligheter med å få ut avføringen. Kreft i tykktarmen kan føre til forstoppelse. Sykdommer i nervesystemet kan også føre til forstoppelse, for eksempel polynevropati, Parkinsons . Hva skyldes forstoppelse og hvordan kan du bli kvitt det? Forstoppelse, obstipasjon, avføringsbesvær med treg eller hard avføring.


Det er faktisk så mange som av befolkningen som plages av forstoppelse noen gang i livet. Hva er egentlig treg avføring og forstoppelse? Treg avføring kan bety flere ting: at det går lang tid mellom hver gang man man har avføring, .

Obstipasjon eller forstoppelse er en tilstand i fordøyelsessystemet hvor et individ opplever hard avføring som er vanskelig å eliminere. Ved forstoppelse går man sjeldnere på toalettet enn vanlig og avføringen er har. Egenbehandling av treg mage og forstoppelse. FORSTOPPELSE: Om du har fått forstoppelse bør du blant annet spise blåbær. Hva gjør du når samlivsbruddet havner i retten?


Når avføring er uregelmessig, kan forstoppelse føre. Forstoppelse er en ubehagelig tilstand som kan vare i dager eller uker. Hva skyldes forstoppelse, oppblåsthet og luft i magen – og hvordan unngå det eller få bukt med det når skaden alt er skjedd? Jeg har lenge slitt med forstoppelse, og dette har ført til at jeg ofte vegrer meg for å gå.


Altså visst man ikke har forstoppelse og tar midler mot det, hva skjer da? Huskelappen Medisinske ord og uttrykk: Obstipasjon = forstoppelse Fekal = som hører til eller har. Beskriv kort hva undersøkelsene går ut på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg