tirsdag 17. november 2015

Hoste med slim

Hostesesongen kommer samtidig med periodene på året der mange er forkjølet og rammes av influensa. Hoste er kroppens måte å kvitte seg med slim, fremmede partikler eller annet som irriterer luftveiene. Man får gjerne hoste i forbindelse med forkjølelse, men det .

Det finnes hovedsakelig to typer hoste, tørrhoste og slimhoste, og forskjellen er. Sliter du derimot med slim i luftveiene er det viktig at du får hostet dette opp, . Det vil si at dersom det kommer fremmedelementer som støv, fremmedlegemer, slim og puss i luftveiene, eller slimhinnen blir betent, så utløser dette hoste . Du er kanskje klar over at hoste er kroppens måte å kvitte seg med slim, fremmede partikler og annet som irriterer luftveiene, og at man gjerne .

Hvesing og tung pust ved lette fysiske anstrengelse er også vanlig. Hoste er et svært vanlig symptom og oppstår ved de fleste sykdomstilstander i lunge og luftveier. Vi skiller mellom tørrhoste og hoste med slim. Hoste i form av både slim- og tørrhoste kan gjøre at man ikke får sove når man skal det.


Se dette kjerringrådet mot hoste og bli kvitt hosten en gang for alle. Hoste er en meget kraftig og voldsom utånding, hvor man med stor kraft slynger slim og fremmedlegemer fra luftveiene opp i munnen og eventuelt ut i. Vi skal normalt produsere noe sekret, eller slim som vi gjerne kaller det,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg