fredag 6. november 2015

Fjerne arr

Heldigvis finnes det mange måter å enten redusere dem på, eller bli kvitt dem en gang for alle. Et arr dannes når man får et sår eller kutt som går i huden. Arrene går dessverre ikke bort av seg selv.

Behandling med Encore-laseren fra Lumenis brukes til å fjerne arr. Fordelen ved behandlingen er at inngrepet medfører lettere og fortere helingsforløp. Et arr består av bindevev, dette gjør at huden i et arr er svakere og mindre elastisk enn normal hud. Et arr vil i starten være rødt, litt hardt og det hever seg ofte .

Plastikkirurger forsøker å plassere arrene på steder hvor de vil være minst mulig synlig. Kan ikke fjernes helt, men de kan helt klart gjøres mindre synlige, sier. KVISER: Det er ikke mulig å fjerne arr, men ifølge ekspertene er det . Mange skriver til oss med spørsmål om arr etter selvskading. Laseren lager tusenvis av små hull i huden som ved tilhelning jevner ut arr i huden.


Behandlingen forbedrer arr men fjerner de ikke helt. Arr skyldes i hovedsak skader på huden, dette kan komme av kviser, kirurgi, skader osv. For å fjerne arr er de mest effektive metodene laserbehandling og . Man må huske at arrene forsvinner ikke totalt, men huden gror og heler seg.

Det er mange ulike teknikker for å fjerne arr, men å fjerne veldig .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg