onsdag 11. oktober 2017

Antibiotika klamydia

Klamydia behandles vanligvis med doksycyklin (antibiotika), men dette skal ikke brukes av gravide. Dagens anbefaling for behandling av klamydia er en syvdagers antibiotikakur med Doksycyklin. Klamydia er den hyppigste seksuelt overførbare sykdommen i Norge.

Klamydia forebygges med bruk av kondom og behandles med antibiotika. Førstevalget er doksycyclin, som skal tas enten morgen og kvel eller en gang om dagen, i dager. Klamydia kan behandles med ulike typer antibiotika. Hvis infeksjonen bare sitter i urinrøret (menn) eller livmorhalsen (kvinner), brukes enten .

Hei, Har teste meg for klamydia, men ikke fått svar enda. Har nylig også fått påvist bihulebetennelse, og har fått Ery-Max for å behandle dette. Det har i media i det siste blitt skapt et inntrykk av at det nå har blitt vanskelig å behandle klamydia med antibiotika fordi medisinene ikke lenger . Han anbefaler at leger skriver ut en sjudagersdose med en annen type antibiotika mot klamydiainfeksjon. Hvert år får rundt 0personer den klamydia-liknende kjønnssykdommen Mycoplasma genitalia.


Det er viktig å ta hele antibiotikakuren selv om du blir symptomfri før kuren er avsluttet. Klamydia er enkelt å kurere med antibiotika. Klamydia er en av de aller vanligste kjønnssykdommene blant ungdom, . Dersom har fått klamydia er det antibiotika som gjelder og det kan du enten få gjennom fastlegen din eller du kan bestille klamydia medisin på nett. Han jeg har sex med har fått tabletter mot klamydia, men tok ingen klamydiatest.


Jeg skal jo selvfølgelig til legen å sjekke meg, men tror dere . Jeg har gått å lurt litt på om mann går på antibiotika pga halsinfeksjon. Men så var jeg hos legen nå i uken og fikk påvist klamydia. Så jeg fikk antibiotika, og beskjed om ingen alkohol på en uke.


Klamydia er en seksuelt overførbar infeksjon (SOI: kjønnssykdom) forårsaket av. Som mange bakterielle sykdommer, er klamydia generelt behandlet ved hjelp av antibiotika. I de fleste tilfeller er en enkelt runde av antibiotika nok til å rydde . Her kommer mange rare spørsmål angående klamydia.


Klamydia er en seksuelt overførbar infeksjon som skyldes bakterien Chlamydia Trachomatis. Klamydia er en seksuelt overført infeksjon forårsaket av bakterien Chlamydia trachomatis. Fordi Chlamydia er en bakteriell infeksjon det kan vanligvis kureres .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg