fredag 20. oktober 2017

Julestjerne allergi

Julestjernen inneholder slimhinne- og hudirriterende stoffer. Det finnes mange rapporter om luftveisproblemer, eksem og allergi i forbindelse . Jo det er fullt mulig og være allergisk mot julestjerne, det er nok de små blomstene inni selve planten du reagerer på.

Noen med kjennskap til allergi mot julestjerne? Er juleglede en blomst mange er allergiske for slik som. Her-er-plantene-som-kan-odelegge-julen-100637b.


Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots.

Fem millioner julestjerner rundt i norske hjem kan bety trøbbel for mange allergikere. Men med et enkelt grep kan du unngå nys og rennende . Noen er så allergiske mot julestjerner at de i verste fall kan dø av det. Blomster som julestjerne og julegleder er typiske blomster som gir allergikere plager i julen.


Også løkplanter som svibler, liljer og tulipaner kan utløse reaksjoner . Julegleder, svimler, liljer, tulipaner og julestjerne er verstingene, sier barnelege Jenny Ringnes. Julestjernen gjør mange allergikere syke, og det samme gjelder andre. Vanligst er allergi mot melk, egg, nøtter eller gluten, eller overfølsomhet mot laktose.


Julestjerner inneholder slimhinne- og hudirriterende stoffer.

Noen hevder at det skal hjelpe å knipe av de gule blomstene i midten, men det er . Mange allergikere reagerer på julestjerner, som er den vanligste planten i jula. Det er vanlig for pollenallergikere å reagere på julestjerner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg