mandag 30. oktober 2017

Diabetes kost

Kostrådene her er et utdrag av det som anbefales både for å forebygge type 2-diabetes og for deg som har diabetes. Diabetesforbundet har informasjon om kost . Uavhengig av hvilken type diabetes du har, har kostholdet innvirkning på blodsukkernivået, kolesterolverdiene og blodtrykket.

Diabeteslinjen har her fått spørsmål om hva som er sunn kost ved. Personer som har diabetes type skal spise et vanlig sunt kosthol men . Vi skal derimot ikke fortelle akkurat hva man skal spise, eller hva man ikke skal spise. Men vi vil gjerne bidra til en økt kunnskap, som gjør det lettere å ta de gode .

Diabetes type er en tilstand som kjennetegnes av insulinresistens, at kroppen ikke reagerer normalt på insulin, samtidig som det ikke produseres nok insulin i . Ideen om å behandle diabetes 2-pasienter med en karbohydratredusert kost springer ut fra teoretisk forståelse av sykdommen selv. Her kan du lese mer om hvilke kostråd som er anbefalt for diabetikere. På denne siden finner du informasjon om diett, mat og kosthold ved diabetes type 2: Hovedprinsipper Bønner, linser, erter og grønnsaker Inntak av mettet fett, . FRISK: Tone Hunstad (60) kvittet seg med type-diabetes ved å legge om kostholdet, og gikk ned kilo.


Sukkerfrie sjokolader og godterier inneholder sukkeralkoholer som ikke er bra for diabetikere. De påvirker blodsukkeret og kan gi diaré i store .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg