tirsdag 31. oktober 2017

Rosacea symptomer

Rosacea er en kronisk betennelse som gir rødhet i huden i ansiktet. Tre til fem prosent av befolkningen utvikler rosacea. Rosacea er en av våre vanligste hudsykdommer, så mange som en av ti nordmenn kan være berørt.

Rosacea forløper seg forskjellig fra person til person. Mens noen bare får milde symptomer og lett rødme kan andre oppleve at de får mange symptomer og . Selv om Rosacea er en vanlig sykdom, finnes det fortsatt mye vi ikke vet om. HUDSYKDOMMEN ROSACEA: Symptomene er rødhet i ansiktet, .

Rosacea starter i voksen alder (ofte eldre enn år) og er en kronisk inflammatorisk sykdom. Den kalles av og til feilaktig voksenakne ettersom symptomene . Rosacea er en hudtilstand som rammer voksne fra og med års alder, og kvinner. De viktigste symptomene kan ofte være permanent rødming i ansiktet, . Det er viktig at du ikke behandler rosacea med binyrebarkhormonkrem, såkalte lokalsteroider.


De virker ved å dempe symptomene, men når du senere prøver å . Alvorlighetsgraden av rosacea varierer fra dem som kun har lett rødhet i kinn, til dem med alvorlige symptomer som kviseliknende utslett, . Rosacea kan oppleves som svært sjenerende. Behandling vil som oftest redusere symptomene.

Snarveier: Årsak til rosacea; Symptomer på rosacea; Gode råd . Oslo Hudlegesenter har spesialisert seg pÃ¥ behandling av Rosacea. Les mer om symptomer, årsak og behandling i artiklene under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg