mandag 9. oktober 2017

Hvor lenge varer sopp i underlivet

Hvordan få vekk soppinfeksjon eller hvor lenge varer det? Sopp kan også gi lukt fra underlivet, men trenger ikke gjøre det. Jeg har klare symptomer på at jeg har fått sopp i underlivet.

Burde nok dra til legen, men er det noen som vet hvor lang tid det tar før det går . Sopp i underlivet- behandlinginnlegg23. BufretSvie i underlivet, kvit klumpete utflod (er rundt skjeden hver gang jeg ser) og det. Har aldri hatt sopp før, derfor lurer jeg på hvor lenge det eventuelt varer?

Noen som har hatt skikkelig ille soppinfeksjon her. Soppinfeksjon i underlivet er svært vanlig. Fuktighet i skrittet, som ved svette (tettsittende klær, trening) eller ved å gå lenge med vått badetøy . I så fall, hvor lenge bør man være avholdende i forbindelse med en. En soppinfeksjon i underlivet er svært vanlig, men du gjør lurt i å gå til lege for å få.


SYNDER: Å gå lenge med vått badetøy kan gi infeksjon. Hvis du må på penisillin-kur bør du opplyse legen om ditt problem med sopp for. Hvor lang tid tar det før kuren med canesten virker?


Er det lenge siden du har vært bra, ta eventuelt canesten kur først og . Soppinfeksjon i underlivet er svært vanlig og de fleste kvinner vil oppleve å få en slik infeksjon en eller flere ganger i løpet av livet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg