fredag 13. oktober 2017

Luftsmerter i magen

Skarpe, trykkende smerter eller kramper i magen. Disse smertene kan opptre hvor som helst i magen og de kan raskt endre lokalisasjon.

De fleste kvinner drømmer om en flat mage mot sommeren, men det er. Den største årsaken til luftsmerter er svelging av luft når du spiser og . Jeg er en kvinne på år, har de seneste ukene hatt smerter på venstre side under ribbebena ( øverst i magen ) det . Hva skyldes forstoppelse, oppblåsthet og luft i magen – og hvordan unngå det eller få bukt med det når skaden alt er skjedd?

Men ved kraftige og nyoppståtte smerter, bør man raskt oppsøke lege. Smerter i øvre høyre del av magen kommer ofte fra lever og galleveier, . Trenger du kjerringrå tips og hjelp om luft i magen, magesmerter og mageknip, luftsmerter, oppblåsthet eller oppblåst mage, . Eksperten kan fortelle at oppblåst mage skyldes økt mengde gass i den øvre eller nedre delen av magetarmkanalen - det vil . I tillegg produserer tarmbakteriene gass når enkelte matvarer fordøyes i tykktarmen. Bruk av antibiotika kan gi løs mage og luftplager siden legemiddeltypen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg