torsdag 12. oktober 2017

Kløe i vagina

Kløe i underlivet er ikke uvanlig og kan skape mye ubehag. Hvorfor klør det i underlivet og hva kan du gjøre for å hjelpe på kløen. BufretEn soppinfeksjon kan føre til at bakteriefloraen i skjeden påvirkes og at antallet.

De fleste kvinner opplever kløe i underlivet på et eller annet tidspunkt. Alle artikler og legesvar om kløe i underlivet. Her har vi samlet alt innhold om kløe i underlivet for deg. Sist publiserte: Behandling av bakteriell vaginose eller . Det viktigste tegnet på at du kan ha fått underlivssopp er kløe. Kløen kan være veldig intens og komme både inne fra skjeden og på de indre . Selv om du skulle oppleve svie, kløe, hudforandringer eller dårlig lukt så.


Hele av norske kvinner har opplevd underlivsplager som utflo kløe og svie. I rundt halvparten av tilfellene er det ikke sopp, men derimot bakteriell . Smerter, svie, kløe og dårlig lukt er underlivsplager du skal gå til legen med. Noen opplever kløe og lett svie i og omkring skjeden.


Det klør som et svært og hissig myggestikk i området rundt og innover i åpningen der nede. Har vært plaget med dette tidligere også, i lengre .

I rundt halvparten av tilfellene der kvinner opplever kløe er det ikke sopp, men derimot bakterieubalanse i skjeden, som er årsaken til plagene. De siste dagene har jeg vært ekstremt plaget med svie og kløe i underlivet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg