torsdag 12. oktober 2017

Utslett på overkroppen

Hei Jeg har fått utslett som startet på venstre side av navelen, det minner. Utslettet er rød hevelser som blir større jo høyere opp på overkroppen. ALLERGI: Vanligvis skyldes utslett at en har vært utsatt for et stoff en er.

Utslettet går så videre til nakken, overkroppen, lysken og rundt . Pityriasis rosea er en vanlig hudtilstand som gir et raskt innsettende flekkvis utslett pÃ¥ overkroppen. Les mer om symptomer og behandling av pityriasis rosea . Kort ventetid til hudlege for behandling av alle typerutslett p kroppen.

De fleste kløende utslett er ufarlige; Mange utslett kan være kløende blant annet fordi en rød og. Utslett skyldes at huden reagerer på en påvirkning, enten det skyldes en. Utslett kan også være begrenset til noen områder på kroppen.


Petekkier er små røde utslett som egentlig er millimeterstore, punktformede. Det er ikke alltid du kjenner symptomene ettersom kroppen kan tilpasse seg . Utslett: Prikker over hele eller deler av kroppen. Først er prikkene små og røde, før de hovner litt opp og blir til væskefylte blemmer. Elveblest er et rosa eller rødt utslett som ligner på utslettet som oppstår etter.


Utslett med feber tyder på en infeksjon i kroppen.

De vanligste er de som kommer med virussykdommer, inkludert alle barnesykdommene. Skabb gir kløe fordi kroppen reagerer med en allergisk reaksjon på midden. Det kan imidlertid ta flere uker før kløen oppstår. Våknet opp i dag med utslett over hele kroppen.


Mange nordmenn plages med kløe i huden, utslett på kroppen og utslett i ansiktet. Hudsykdommer kalles ofte også dermatoser. Fem til dager etter smitte får barnet utslett i kinnene.


Utslettet kan spre seg til kroppen, bein og armer og kan minne om røde hunder. Voksne får vanligvis tørre og skjellende utslett, som regel i hud som ligger. De fleste barn vil få utslett en eller flere ganger.


Vannkopper vises som røde flekker i ansiktet og på kroppen. Pityriasis rosea, utslett med tallrike røde flekker med fin flassing;. Elveblest er et utslett utløst av allergi, og det er svært kløende og flytter seg rundt på kroppen.


I dag fikk jeg noe slags utslett på hele overkroppen, både ryggen og magen, armene og lårene etter jeg trente.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg