mandag 9. oktober 2017

Influensavaksine gravid

Dette er et bilde av en gravid mage som undersøkes med stetoskop Influensavaksine anbefales blant annet til gravide etter 12. Mange gravide ønsker ikke å ta vaksine mot årets sesonginfluensa, selv om Folkehelseinstituttet mener de er i en av risikogruppene. Folkehelseinstituttet har gått ut med en anbefaling om influensavaksinering av gravide. Gi meg gode argumenter for å ta influensavaksine som gravid!


AnonymforuHvis du har argumenter mot så er jeg ikke interessert i . Gravid og influensavaksine - Anonymforum14. Influensavaksine for gravide og kronisk syke.

Influensavaksine for gravide og utsatte barnaltformamma. Helsemyndighetene anbefaler alle gravide å ta årets influensa vaksine. Folkehelseinstituttet har skrevet om vaksinasjon for gravide, så du kan . Gravide har økt risiko for alvorlig influensasykdom.


Derfor anbefale Folkehelseinstituttet sesonginfluensavaksine til gravide i 2. Gravide bør ta influensavaksine for å unngå at barnet får livslang sykdom som schizofreni. Det sier smittevernlege Dagfinn Haarr i Kristiansand. Hverken lege eller jordmor har nevnt det, men kom til å tenke på at er ikke det noe de anbefaler bl. Gravide bør ta influensavaksine for å unngå at barnet får livslang sykdom som schizofreni, sier smittevernlege Dagfinn Haarr i Kristiansand.


De aller fleste gravide som får influensa, blir friske uten komplikasjoner og uten at fosteret blir skadet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg