mandag 23. oktober 2017

Skjedekatarr

Bakteriell vaginose er en infeksjon i skjeden (skjedekatarr). Den kan være plagsom, men er ikke farlig. Gardnerella eller bakteriell skjedekatarr (bakteriell vaginose) gir vanligvis gråliggul, illeluktende utflod uten særlige andre plager.

Skjedekatarr, kolpitt, vulvitt, vaginitt eller vulvovaginitt er betennelse i skjedens slimhinne (vaginalslimhinnen). Alle artikler og legesvar om skjedekatarr. Her har vi samlet alt innhold om skjedekatarr for deg.


Sist publiserte: Gonoré: Smitte, symptomer, test og behandling.

Utflod og skjedebetennelse (skjedekatarr). Utflod er oftest gulfarget eller melkehvit, og forekommer i alle aldre. Hva må jeg gjøre hvis jeg har infeksjon nedentil, slik som skjedekatarr? Skjedekatarr oppstår ofte uten noen spesifikk grunn, men . Bakteriell vaginose er en type skjedekatarr som rammer opptil hver tredje kvinne.


Bakteriell vaginose kjennetegnes ved plagsom utflod med en . Bakteriell vaginose er en infeksjon i skjeden (skjedekatarr), som kun oppstår hos kvinner, ved at den normale bakteriefloraen i skjeden kommer i ubalanse. Bakteriell vaginose er en skjedekatarr som skyldes en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden. Det er også lurt å kutte ned på inntaket av søtsaker . Bakteriell vaginose, også kjent som skjedekatarr eller skjedebetennelse, er en underlivsinfeksjon som rammer opptil hver tredje voksne kvinne. Bakteriell vaginose er en svært vanlig skjedekatarr. Den skyldes at melkesyrebakterier har minsket sterkt i mengde og blitt erstattet med andre bakterier.


Hei Skjedekatarr er ikke så uvanlig hos unde tisper, og ofte er denne ufarlig og steril. Den vil som regel forsvinne med første løpetid. Illeluktende utflod kan skyldes andre årsaker enn en soppinfeksjon - blant annet kan det være bakteriell vaginose, også kalt skjedekatarr. Jeg tror det er skjedekatarr (også kalt bakteriell vaginose eller gardnerella et eller annet).


Og nå er jeg jo gravid i uke og livredd for at dette . Kan skjedekatarr ha innvirkning på om egg greier å feste seg eller ikke. Har i perioder de siste åra vært mye plaget med sopp og en katarr som . Fikk endelig dratt til legen i går hvor jeg fikk påvist bakteriell vaginose, altså skjedekatarr, og fikk resept på Metronidazol tabletter. Skjedekatarr, eller bakteriell vaginose, er en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden, og det er den hyppigste årsaken til utflod hos kvinner.


Har ekstrakt av kamille blandet ut i vann effekt mot skjedekatarr (vaginitt)?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg