torsdag 5. oktober 2017

Vaktapotek tromsø

Dersom du har behov for medisiner under oppholdet i Tromsø, finnes det flere apotek. Hos apotekene vil du også få råd og veiledning for mindre sår, enklere . Vitusapotek Svanen - Tromsø Killengrensg. Norges bransjekatalog for tannleger og tannteknikere. Velkommen til Apotek Stortorget i Tromsø! I våre lokaler ved Stortorget er det lett å komme inn, også for deg med barnevogn og rullator.


Apotek 1s hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet. Legevaktas oppgave er å gi deg hjelp med helseproblemer som må behandles så raskt at fastlegen ikke kan . Vitusapotek butikker i Tromsø - Åpningstider, adresser og telefonnummer. Sykehusapotek-Nord HF, Postboks 614 Langnes, 92TROMSØ. Vet ikke, men her i Tromsø har vi et apotek som er vaktåpent noen timer på kvelden, på søndager og helligdager. Vitusapotek Svanen Tromsø, præsentation af sted og åpningstider.


Apotek Hjorten Fredrikstad Stortorvet 1. Finn tilbud fra Vitusapotek på Nerstranda i Tromsø. Tilbud og åpningstider for Vitusapotek - Nerstranda i Tromsø. Søk etter apotek troms ga Gule treff.


Rikard Kaarbøs Plass 94Harstad (Troms). Hos Apotek finner du i tillegg til våre legemidler et spennende utvalg produkter som dekker ditt behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg