mandag 23. oktober 2017

Smerter i benet

Verkende smerter i ett ben på denne måten kan ha flere årsaker. Du nevner selv polynevropathi som en mulig årsak. Det finnes mange årsaker til smerter i benet og vi hjelper deg finne ut av hva som plager deg. Det kan være mange årsaker til at smerter i benet oppstår. Vi kan hjelpe deg med å finne årsaken til smerten og gi deg rett.


Symptomene ses som oftest i bare ett ben. Mange klager på smerter både når de går og når de ikke beveger seg.

Smertene lindres ofte dersom benet heves . Smerter med spredning langs ischiasnerven nedover i beinet kan forekomme med eller uten ryggsmerter. Hender det du opplever noen form for smerter? Smertene har en tendens til å stråle inn i beinet. Utstrålende smerte i beinet er en vanlig plage og årsaken til dette kan være mange.


En av disse er isjias som ofte er forårsaket av prolaps i. Slike leggsmerter kan tidvis også referere smerter mot anklene. En av de vanligste årsakene til vondt i leggen er overspenning i nærliggende muskulatur, samt . Mange med skiveprolaps får også smerter som stråler nedover det ene beinet. Dette skjer når prolapset trykker på en nerve som går nedover beinet til foten.


Så å si alle mennesker opplever smerter i korsryggen i løpet av livet sitt. Utstrålende smerter i benet er ikke alltid på grunn av prolaps i ryggen og en påvist .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg