torsdag 19. oktober 2017

C vitamin sjokk mot forkjølelse

Med C-vitaminsjokk menes doser på gram vitamin C inntatt flere ganger i. Jeg pleier å sjokke med C-vitaminer når jeg kjenner forkjølelsen er på vei. I tillegg gjør det at immunforsvaret er bedre rustet mot sykdom. Det er gjort flere studier på om sjokkdoser med C-vitamin funker for å bli kvitt . Nå er det bevist at C-vitaminer beskytter mot forkjølelse.


Mange fikk sjokk da jeg fortalte at jeg var heroinavhengig. Mange norske leger sverger selv til C-vitamin mot forkjølelse, men effekten er omstridt.

C-vitamin-doser på over 2mg regnes som legemiddel i Norge, og kan ikke markedsføres uten godkjennelse fra Statens . Hjelper C-vitamin mot forkjølelse og kan tranebær ta knekken på urinveisinfeksjon? KJERRINGRÅD: Et velkjent kjerringråd er at en C-vitamin-overdose. C-vitamin-sjokk skal kunne hjelpe mot forkjølelse, . En stor dose C-vitaminer gjør ikke at du unngår å bli syk. I tillegg er vitamin C også nødvendig i reguleringen av kroppens jernopptak og. Enkelte forskere har vist at et slikt C-vitamin-sjokk kan ha en beskyttende . Posts about c-vitamin sjokk written by camillaaasen.


C-vitamin for å forebygge forkjølelse, såkalt C-vitamin sjokk.

Antioksidanter beskytter cellene i kroppen mot oksidativ skade som oppstår ved . Mens de fleste dyr danner C-vitamin i kroppen selv, hører mennesket til de få. I sluttfasen av sykdommen oppstår pustebesvær, depresjon, kramper og sjokk. Det er en utbredt oppfatning at store mengder C-vitamin hjelper mot forkjølelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg