mandag 16. oktober 2017

Starte på ppiller

Når du starter opp med hormonell prevensjon for første gang, skal du helst starte i. Noen p-piller kommer i pillers brett; da skal du ta en pille hver dag i 21 . Når du skal starte på p-piller skal du begynne den første dagen du får mensen. Jeg skal starte på p-piller, hvordan gjør jeg det? Kan man begynne på p-piller når man er midt inne i mensen? På disse sidene finner du informasjon om ulike typer p-piller, råd ved bruk av p-piller, spørsmål og svar og lenke til en p-pilleguide.


P-piller skal tas hver dag, med eller uten pause mellom to brett. Du må få en resept av lege, helsesøster eller jordmor for å starte med p-piller. Er det ikke første dag med mensen man skal starte? Men er det den dagen mensen skal komme, eller den dagen den . Begynner du med p-piller må du være obs på en ting: Du kan starte på p-pillene når som helst, men starter du mellom menstruasjonene må du . Går det ikke an å begynne på p-piller rett etter at man har hatt mensen? Jeg skal begynne med p-piller i morgen for første gang, og fikk høre av.


Du kan også starte på dag 2-i din syklus, men i så fall må du benytte en annen . Jeg skal begynne med p-piller igjen, bruker Mercilon 28.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg