fredag 22. januar 2016

Akutte magesmerter barn

Sterke magesmerter som oppstår akutt hos barn. Ofte så sterke smerter at barnet ikke tidligere har opplevd tilsvarende; Akutte magesmerter hos barn er et vanlig . Vis hele dokumentetMagesmerter, akutte, veiviser - NHI. Magesmerter er et av de vanligste symptomene barn opplever. Hos mange barn skyldes det forstyrrelser i funksjonen til fordøyelsessystemet . Akutte magesmerter hos barn har mange årsaker og kan være vanskelige å vurdere. Klinikken kan være annerledes enn hos voksne, . Det er vanlig at barn (og voksne) med uklare magesmerter blir innlagt på sykehus.


Diagnosen er da akutt abdomen, det vil si akutte . Vondt i magen kan skyldes helt ufarlige ting som at barnet har spist for lite eller for mye. Akutte magesmerter kan skyldes alvorlige lidelser eller være helt harmløse. Video: Vondt i magen - Magesmerter hos barn. Noen barn kan også få akutte magesmerter og løs mage etter inntak av rene melkeprodukter, og legen vil gjerne mistenke laktoseintoleranse. Hva vet du om akutte magesmerter hos barnet ditt?


Helsetelefonen stiller de viktige spørsmål. Man skiller først og fremst mellom smerter fra magesekken og smerter fra tarmene.

Det er vanskelig for små barn å beskrive smerten, og å vise hvor den sitter. Akutte magesmerter hos barn er relativt vanlig, og årsaken kan være alt fra . Akutte magesmerter kan beskrives som enten skjærende, som knip, som verkende, murrende eller stikkende. Magesmerter på venstre side er en vanlig sykdom hos barn. I de fleste tilfeller denne smerten er ufarlig, men noen ganger venstre-sidig magesmerter hos barn . VONDT I MAGEN: Så godt som alle barn har vondt i magen av og til. Magesmerter hos barn kan skyldes alt fra alvorlig sykdom til for mye . Magesmerter er et symptom som i prinsippet kan skyldes mange ting.


Magesmerter uten feber kan f eks skyldes smerter fra tarmen, magekatarr (magesyre), . Boken inngår i en serie bøker som utgis av International association for the study of pain (IASP). Symposiereferatet er skrevet for helsepersonell som har barn . Ansvarlig bibliotekar: Hanne Elise Rustlie Kvalitetssikret av: Ikke kvalitetsikret. Seksjon for smertebehandling og palliasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg