mandag 25. januar 2016

Voksen akne

Lurt å følge med på - særlig hvis du sliter med akne i voksen alder. KVISEFRI: Akne er ikke bare et ungdomsfenomen. Nylige undersøkelser viser at - av voksne mellom - år får diagnostisert en mild grad av akne.

Dette har hos nesten alle en dramatisk god effekt mot akne. Vanlige bivirkninger er tørr hu særlig på leppene. Med god veiledning og riktige produkter kan du få en frisk og fin hud.


Dersom du plutselig får kviseliknende problemer i voksen alder.

Informasjon om akne og kviser skrevet av v�re hudleger. Selv om jeg er passe voksen nå så har jeg likevel problemer med uren hu og nå går jeg gjennom et ganske fælt utbrudd. Akne er svært vanlig og 80- opplever dette i løpet av livet, hos de aller fleste i pubertetstiden, men så mye som av befolkningen plages av akne i voksen . Selv i voksen alder kan kvinner får kviser.


Mange finner dette frustrerende og lurer på årsak til dette.

Hos Hud Laserklinikken kan vi tilby et bredt spekter av effektive behandlinger både for ungdoms acne og for acne utviklet i voksen alder. Tjuefem prosent av voksne menn og prosent av voksne kvinner som lider av akne. Minst en tredel av alle voksne berørt med akne i ansiktet har kviser på . Akkurat når du begynner å tenke det er på tide å bekymre seg for rynker, kan voksen akne streik. Voksen acne påvirker huden din etter dine midten av tjueårene, . Resultatet blir en betent overflate kvise eller en dyp, vond cystisk akne.


Voksen akne er mer ufordrende å behandle fordi moden hud trenger spesiell behandling . Akne forbindes ofte med teenagehu men mange voksne døjer også med akne og urenheder. Vi guider til, hvordan du kommer af med akne . Voksen acne synes å være svært irriterende og frustrerende og er funnet å ha en stor negativ effekt på kvaliteten av life. It veie din personlighet og gjør at du føler . I motsetning til det mange tror, ​​acne kan kjøre forbi deg og inn i voksenlivet betydelig ødelegge nervene. Hudproblemer er kjent for nesten alle voksne kvinner . Kviser, tro det eller ei, kan være et tegn på aldring. Kviser som dukker opp i slutten av og årene er et tegn på oksidativt stress, som er . Akne (kviser) opptrer oftest hos ungdom, men kan også forekomme hos voksne.


Akne oppstår som regel i ansiktet og på ryggen. I voksen alder, av alle kvinner møtt med et slikt problem som akne. Problemet med ubehagelig og bør behandles med løsninger, men hva .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg