onsdag 6. januar 2016

Angst og kvalme

Angstlidelser deles opp i tre hovedgrupper: generalisert angst, fobier, og panikklidelse. Typiske symptomer er for eksempel svette, skjelving, kvalme, smerter i . Angst og depresjonslidelser er hyppigere årsak til kvalme enn kaffe, røyk og alkohol.

Dette viser en ny undersøkelse fra Bergen. Jeg har angst som gir meg magebesvær i form av kvalme. Det i seg selv er ille nok for meg som er sååå redd for å kaste opp for . Hei Jeg er en jente som har slitt med angst siden jeg var år.

Angsten startet med kvalme og utartet seg til alt mulig opp årene. Har de siste dagene følt meg veldig skjelven på hender og fingrer, litt likt også i føttene - bare at de føles mer tunge og kanskje litt trege, samt at . Har alle symptomer så er egentlig ganske sikker selv også. Men det værste er svimmelheten og kvalmen . Jeg går i store perioder med kvalme, noe som kommer i forbindelse med angsten, frykt for å kaste opp forekommer også (Emetofobi). Det er mange forbindelser mellom angst og kvalme, og avhengig av tilfellet, kan hver og en drivstoff den andre. Den vanligste situasjon er at folk opplever angst . Angst er en livsviktig innebygd reaksjon, som setter kroppen og hjernen i stand.


Angst er en normal fysiologisk respons som settes i gang av ytre eller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg