mandag 18. januar 2016

Strindheim

Joachim Olufsen forlenger med Strindheim. Strindheim TF tilbyr selskapslokale til utleie ved Myra! Strindheim TFUtleie av selskapslokale i regi av Strindheim TF – Strindheim Toppfotballstrindheimtoppfotball.

BufretLignendeStrindheim TF åpner for muligheten til å leie ut det gamle TIK-huset, nå toppfotballens sitt eget klubbhus ved vår fotballbane på Leangen, som selskapslokale for . Strindheim Ski ønsker å arrangere årets Strindheimstafett i Granåsen ,og vi har i kveld besluttet at vi fastholder Granåsen som årets rennsted. Id=133455BufretKontaktinformasjon til Strindheim Topp Menn, og oversikt over de siste og kommende kampene. Strindheim ILs håndballavdeling har gjennom flere år hatt mange engasjerte ledere og foreldre.

Dette har ført til at Strindheim IL Håndball nå framstår som en. BufretLignendeDet er ingen tvil om at Lena Selen var årets Strindheim-komet i 2016. Bli bedre kjent med Lena i dette utøverportrettet (PDF) som Ørnulf Johansen og Arnfinn . Tidligere daglig leder Lars Grevskott sluttet 31.


Velkommen til Strindheim Fotball Yngres Avdeling. Yngres Avdeling er en egen avdeling i Strindheim Idrettslag som aktiviserer barn og unge mellom og år . Strindheim Fotball (stiftet 9. mars 1926) er en norsk fotballklubb fra Trondheim som spiller i 2. Strindheim Fotball er del av Strindheim Idrettslag. Trondheim kommune, Strindheim skole, Postboks 23Sluppen, 70TRONDHEIM.

Trondheim sentrum, mellom Persaunet og Leangen. Bydelen omfatter også områdene Belbuan og . PostNord-ligaen, avdeling 20Strindheim IL. Søndag møtte våre gutter Charlottenlund i Rosenborghallen.


Politiet melder om grovt tyveri fra en enebolig på Strindheim i Trondheim. Innbruddet skal ha skjedd natt til søndag. Dette er en fin adventstradisjon vi har sammen med Strindheim Janitsjar.


Adresse: Strindheim Idrettslag - Fotballavdelingen Pb.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg