onsdag 13. januar 2016

Gravid tilskudd

For å oppnå disse effektene bør kvinner som planlegger graviditet, eller som kan komme til å bli gravide, ta et kosttilskudd med 4mcg folsyre daglig minst én . De fleste får som regel nok folat via kosten, og trenger dermed ikke noe tilskudd. Kvinner som planlegger å bli gravi eller nylig har blitt gravi anbefales .

Noen næringsstoffer er spesielt viktige for deg som er gravi og det anbefales at gravide tar tilskudd av folat og vitamin D. Gravide har et økt behov for vitaminer og mineraler og et sunt og variert kosthold er viktig. Det anbefales at gravide tar tilskudd av vitamin D og folat. Mat og drikke – informasjon til deg som er gravid (helsenorge.no). Gravide trenger imidlertid som regel et ekstra tilskudd av D-vitamin. Gravide får de fleste vitaminer og mineraler via kosten, men ved Oslo Jordmor og Kvinnesenter har man gode råd om kosttilskudd for gravide.


Jeg er gravid i uke og har syntes dette med vitaminer er veldig. Bruksområde: Lifeline Care GRAVID er et komplett kosttilskudd for deg som planlegger graviditet og under hele svangerskapet. De offisielle anbefalingene i Norge til gravide er å ta tilskudd av folat og vitamin D. Alle som planlegger å bli gravid eller allerede er det må . Allerede fra når du planlegger å bli gravi bør du begynne å ta tilskudd av folat. Tilskudd av dette vitaminet reduserer nemlig risikoen for .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg