fredag 22. januar 2016

Beste myggmiddel

TEST AV MYGGMIDLER: Vi har testet myggmidler. Hvert myggmiddel ble derfor testet i to timer på huden. Vi anbefaler myggmidler som inneholder stoffene DEET, Icaridin eller IR353 som alle virker effektivt mot mygg, knott og andre stikkende .

Enkelt og greit, hva er best mot knott og mygg der ute? Ellers er min erfaring at alt myggmiddel med sitron duft er bortkastet. Myggmiddel - Generelt om friluftslivinnlegg9.


MYGGMIDDEL - Alt annet utstyrinnlegg9.

Det brukes i mange vanlige myggmidler som selges i Norge. Nordmenn mener det beste for barn er å ha engasjerte og vanlige foreldre. Myggen biter hissig i år, så dette er rett tid for å hamstre myggspray. Vi har foretatt en test av myggmiddel ved hjelp av tall fra det anerkjente . Visste du at naturen har sine egne myggmidler og andre. Dette er kanskje det beste hjelpemiddelet mot mygg til utendørs bruk når det er . Forslag til myggmiddel som funker og som gjør at jeg kan leve et langt liv?


US 6stiften er den beste for vanlig bruk. Test av myggmiddel - Utstyrspratinnlegg12.

Myggmidler - Hva holder myggen på avstand? BufretLignendeOm man skal sitte ute i shorts og t-skjorte må man ofte gardere seg litt ekstra med myggmiddel rett på kroppen. De fleste myggmidler inneholder DEET som aktivt stoff.


Disse leverer fortsatt og er det beste (og fo meg eneste) som har vært i handelen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg