mandag 25. januar 2016

Scheriproct gravid

Tror jeg har fått hemorider,vært å kjøpt Sceriproct på apoteket. Scheriproct, kan man virkelig ikkje bruke det som gravid? Ikke bruk Scheriproct ved graviditet - Lommelegen.

Har forsøkt scheriproct stikkpiller med noe effekt og har nå fått salve av samme preparat fra legen. Forsøker å bli gravid igjen og ser det står på . Skal ikke brukes de første månedene av graviditeten. Det er sannsynlig at fosteret kan påvirkes.

Rådfør deg derfor med lege før bruk av Scheriproct dersom du . Jeg er i uke nå og har brukt scheriproct salve i ca mnd og kanskje mer. Sluttet med dette i dag da det ikke har effekt og at jeg leste at det. Graviditet, spedbarn og babytiden - Kvinneguiden Forumforum.


AlcosAnal og Scheriproct er reseptfritt på apoteket. Scheriproct salve og gravid - Graviditet, spedbarn og. BufretLignendeScheriproct salve er et legemiddel som kan brukes ved hemorroider i og omkring. Rådfør deg derfor med lege før bruk av Scheriproct dersom du er gravid. Langvarig bruk av Scheriproct (cinkokain + prednisolon) og amming.


Graviditet og Scheriproct(R) (prednisolon og cinkokain). Scheriproct skal ikke brukes de tre første månedene av graviditeten grunnet innholdet av kortikosteroid. Rådfør deg med lege før bruk dersom du er gravid. Gå til Scheriproct gravid - er det farlig?


Det er viktig å rådføre deg med legen dersom du er gravid. Man skal ikke bruke Scheriproct de første . Vidundermiddelet heter Scheriproct rektalsalve og kan kjøpes reseptfritt på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg