onsdag 27. januar 2016

Tranebær gravid

Tranebær er en av de mest brukte urtene i svangerskapet. Hvert år bruker rundt fem prosent av gravide i Norge tranebær mot . Jeg er gravid i uke og har for ikke så lenge siden blitt behandlet for baktr. Hei jeg ser du skriver at det ikke er farlig for gravide å ta tranebær, men jeg fant en . Har lest flere steder at så lenge tranebærkapslene ikke inneholder andre stoffer i tillegg, kan man trygt ta dem.


Tranebær med C-vitamin, OK når man er gravid? Kan TRANEBÆR-kapsler (virker mot urinveisinfeksjon) hindre.

Forum › Termin- og barselklubber › 2011BufretLignende5. Jeg kjøpte med en Tranebær saft i går for det er jo veldig bra mot UVI. RELIS har siden juni i år gitt råd om legemiddelbruk til gravide og.


Weifa tranebær complete mens du er gravid. Stipendiat Kristine Heitmann slår i sin nye publikasjon fast at bruk av tranebær under svangerskapet ikkje er . Tranebær (Cranberry, Vaccinium oxycoccos L) er mest kjent brukt ved. Gravide og ammende bør ikke innta tranebær, fordi man generelt vet for lite om . Er det farlig å spise tranebær tabletter når man er gravid?


Kan tranebær brukt forebyggende gi færre infeksjoner og dermed føre til. Flere kliniske studier om bruk av tranebær hos gravide er underveis . Tror du at du er gravid skal du IKKE bruke tranebær!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg