onsdag 6. januar 2016

Små kviser i ansiktet

Kviser kan være en pest og en plage, og det er spesielt irriterende dersom de. Men kviser på bestemte deler av ansiktet kan faktisk være et . Hver eneste sone i ansiktet ditt får kviser av forskjellige årsaker,.

I kinesisk medisin derimot tror man at kviser i ansiktet skjer når du på samme. Dersom kvisene dine er små og ofte dukker opp i partiet rundt . Det er flere årsaker til kviser i ansiktet. Ofte skyldes det hormoner, men det kan skyldes uvaner.

Det finnes mange råd for å bli kvitt kvisene. Dette er utslett av små røde prikker og nupper som etter hvert får puss i seg og ser. Nyfødtkviser er hvite prikker med talg i panne, nese og kinn (kan også komme andre steder). Brennkopper kommer oftest i ansikt, hodebunn og på hender. Informasjon om rsaker, utredning og behandling av utslett i ansiktet.


Kviser (akne): Kviser assosieres mest med puberteten, men kan også være en plage i voksen alder. BasalioGir små kuler eller røde skjellende flekker i huden. Glem det gammeldagse tannkremtrikset mot kviser.


De forhatte, betente små rakkerne dukker gjerne opp når du minst ønsker det: Før jobbintervjuet, daten eller festen.

Siden kremen sitter på ansiktet hele dagen, er dette viktig å tenke på. Tørr hud har ofte små porer, og ser jevn og fin ut. Den skyldes en betennelse i de små talgkjertlene som omgir de fine hårene i ansiktet og på overkroppen. Mengden av kviser (akne) øker og når sitt maksimum i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg