fredag 29. januar 2016

Kviser krem

Kviser skyldes betennelse i hudens talgkjertler. De fleste tenåringer får problemer med uren hud eller kviser i løpet av puberteten. Glem det gammeldagse tannkremtrikset mot kviser.

Det finnes i dag svært effektiv behandling av akne, sier hudlege. Er man mye plaget med kviser bør man unngå å bruke fete kremer, for disse kan tette igjen talgkjertlene og føre til. KVISER: Det finnes flere grunner til at du har kviser enn du tror.


Bruker du en fet krem og har kviser, bør du derimot prøve noe nytt.

I flere år slet Klaudia og Martin med mye kviser. Mens de vasker, renser og påfører krem i fire uker, har vi fått hjelp av Statens . Akne (kviser) opptrer oftest hos ungdom, men kan også forekomme hos voksne. Preparater med benzoylperoksid finnes som gel, krem og ansiktsvask. Jeg sliter med både tørr hud og kviser, burde jeg da bruke fuktighetskrem? Ikke bruk en vannbasert krem, da dette tørker ut huden mer.


Jaja, så har han skjønt hva kviser er, noe mer ble ikke sagt, men på. Men jeg bruker en krem som heter Skinoren . Svaret er altså at det både er kremen og selve byttet som kan gi reaksjonene, svarer hun på spørsmålet om det kan gi deg kviser å skifte .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg