torsdag 14. januar 2016

Klamydia med kondom

Bare lurte på om man kan ha fått klamydia uten å ha hatt ubeskyttet sex (med kondom) med noen? Klamydia er veldig vanlig blant unge opp til år. Uten behandling kan klamydia blant annet gi nedsatt evne til å få barn.

Ettersom klamydia smitter gjennom væske, vil det også kunne smitte. Aller helst skulle mannen trekke på seg et kondom i soveromsdøren, . Jeg er likevel litt bekymret for smitte av kjønnsykdommer(spesielt klamydia) og lurer på hva risikoen er for dette. Til enhver tid har om lag av seksuelt aktive unge klamydia. Kondom beskytter hvis det blir brukt riktig. Går fint å ha sex med kondom, smitten sitter vel i livmoren og smittes kun.


Jeg har hørt at kondom beskytter mot klamydia, og er under . Klamydia og sex - Kropp og helse - Kvinneguiden Foruminnlegg18. Klamydia - sex uten kondom og ikke smittet? Helse › Doktoronline › Infeksjoner › Har du dette, bør du ikke ha sexBufretLignende1.


Av samme grunn gir heller ikke kondom fullstendig beskyttelse i alle tilfeller. Klamydia: Smitter ved vaginalt eller analt samleie. Hei jeg er en jente på år, og jeg lurte på om man kan ha sex med kondom selvom man har klamydia? Ja det kan man: Man beskytter da partneren mot . Nei, bruker en kondom om en har samleier i skjeden eller i endetarmen, kan en ikke bli. Hei, kan man få klamydia eller noe slik hvis man bruker kondom?


Har du sex med en som har klamydia, er det hele prosent sjanse for at du selv får det. Riktig bruk av kondom og femidom er de eneste effektive måtene å beskytte seg mot klamydia på ved samleie. Kondom beskytter mot smitte ved munnsex til . The Centers for Disease Control har ikke etablert et estimat på sjansene for kontrahering klamydia hvis du bruker kondom ved sex, men CDC sier at er en måte . Kan klamydia smitte selv om man bruker kondom. Vaginal sex: Dersom du ikke bruker kondom, risikerer du å få eller smitte andre med; klamydia, kjønnsvorter,HPV-infeksjon, herpes, gonorè, . Video: MERK I filmen sies det at man får gratis p-piller hos helsesøster.


Dette er riktig i dag Er du mellom og år skal du få dekket opptil . Klamydia er den hyppigste seksuelt overførbare sykdommen i Norge. Klamydia forebygges med bruk av kondom og behandles med antibiotika. Kjærsten min og jeg tar behandlig for klamydia. Klamydia er en seksuelt overførbar infeksjon som skyldes bakterien Chlamydia. Riktig bruk av kondom eller kvinnekondom (femidom) er den eneste effektive . Klamydia-feilen kan få dramatiske konsekvenser.


Kongla er i boks, men du glemte visst kondom. Du våkner med en gnagende angst i bakhodet: Var det ikke noe som het klamydia?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg