torsdag 14. januar 2016

Behandling av soppinfeksjon

Soppinfeksjon i underlivet er svært vanlig og de fleste kvinner vil oppleve å få en slik infeksjon en eller flere ganger i løpet av livet. Vivag Balanse vaginalkapslerSoppinfeksjon: Alt du bør vite om underlivssopp - Lommelegen. Kortison-behandling og immundempende medisiner kan også føre til underlivssopp.

Det er svært vanlig at gravide kvinner får soppinfeksjon, . Et vanlig symptom på sopp i underlivet er utflod. Området utenfor skjeden kan også føles sårt og klø. Underlivssopp forsvinner vanligvis med behandling.

Soppinfeksjon (candida vaginitt) i skjeden forårsakes av soppen Candida . Sopp er helt ufarlig, og sprer seg ikke til de indre kjønnsorganene. Men på grunn av plagsomme symptomer, vil nok de fleste behandle den. Vanligvis vil man oppleve kløe, svie og endring av utflod når man har en soppinfeksjon. I de fleste tilfellene kan en enkelt behandle seg selv ved bruk av . Den vanligste behandlingen mot sopp er stikkpiller til skjeden. I tillegg brukes en krem som skal smøres på huden rundt skjedeåpningen.


Underlivssopp er vanligvis enkel å behandle, men noen kvinner sliter med tilbakevendende soppinfeksjon. KJERRINGRÅD: Et av kjerringrådene som kommer opp når manr behandling av soppinfeksjon er å .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg